gmo vrije opslag van grondstoffen

Kwaliteitscertificeringen

Om onze dienstverlening op het hoogste niveau te kunnen aanbieden en kwaliteit te kunnen garanderen, is De Korenschoof in het bezit van een aantal belangrijke certificaten. Om onze certificaten te mogen behouden worden wij regelmatig gecontroleerd. Er vinden regelmatig (on)aangekondigde audits plaats. 

Belangrijke certificaten zijn ons GMP+ MI105 GMO controlled certificaat en het SKAL certificaat. Deze certificaten garanderen dat wij capabel zijn om (biologische) producten te verwerken en op te slaan, en dat wij voldoen aan de hoogste veiligheids en kwaliteitseisen. Belangrijk, bijvoorbeeld voor de opslag van (biologische) veevoedergrondstoffen en om aan te kunnen tonen dat onze opslag geheel GMO-vrij is.

GMP+ MI105 GMO controlled certificaat

Wij zijn in het bezit van het GMP+ MI105 controlled certificaat: dé kwaliteitscertificering voor de diervoederindustrie. GMP staat voor Good Manufacturing Practices, en controleert dat een product of dienst aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.

Voor het GMP certificaat wordt nauwkeurig en van begin tot eind vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt, verwerkt of behandeld. Op die manier wordt bij iedere stap gegarandeerd dat het diervoeder blijft voldoen aan de veiligheidseisen. 

GMP+ FRA certificaat

Wij zijn in het bezit van het GMP+ FRA certificaat: de kwaliteitscertificering voor bedrijven die aantoont dat er wordt voldaan aan de markteisen voor verantwoord werken met betrekking tot mens en milieu.

 

SKAL certificaat

 

Ieder bedrijf dat biologische grondstoffen, halffabricaten of eindproducten opslaat, moet hiervoor gecertificeerd zijn door middel van een SKAL certificaat. SKAL is toezichthouder op biologische productie en ziet erop toe dat het biologisch produceren, bewerken en verhandelen van producten voldoet aan de biologische EU-verordening, de Nederlandse Landbouwkwaliteitswet en de reglementen en grondslagen van Skal Biocontrole.

Heb je vragen over een van onze certificaten of de kwaliteitscontrole? Neem gerust contact met ons op. 

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact