WAUW – De Bron HOGE RESOLUTIE

De Korenschoof: specialist in opslag

De Korenschoof is specialist in op/overslag en het reinigen van producten. Wij bieden opslagfaciliteiten voor zowel grote als kleine partijen (minimum van 100 m2), met een ligduur van een dag tot een jaar. 

Ontstaan uit familiebedrijf en handelsmaatschappij De Bron BV, dat al in 1953 startte als mineralen en kernveevoederfabriek, groeiden wij snel en werd de opslag van grondstoffen een vast onderdeel van onze activiteiten. In 2022 is, vanwege de snelle groei, besloten om de verschillende bedrijfstakken uit elkaar te trekken en alle activiteiten omtrent de op/overslag en reiniging van grondstoffen te continueren onder de naam: De Korenschoof. De Korenschoof biedt opslagruimte voor (biologische) veevoedergrondstoffen, verpakte mineralen en Big Bags.

Wij zijn niet alleen specialist in opslag, maar ook specialist in het reinigen van granen en het afvullen van veevoedergrondstoffen in bigbags.

V2_SBF_WAUW – De Bron-0626

De Korenschoof is gelegen op een uiterst goed bereikbare locatie in Harderwijk, in de buurt van diverse uitvalswegen en direct aan de Lorentzhaven. Wij beschikken over eigen kade (300m loskade), een weegbrug, een overslagkraan, twee shovels en twee heftrucks. Hierdoor zijn wij in staat containers en schepen te laden en lossen en lossen en grondstoffen te herpakken in Big Bags. 

Waarom De Korenschoof?

icon-003-base

Goed bereikbaar over de weg en over het water.

icon-004-base

Gegarandeerd geen vermenging van producten.

icon-005-base

Opslagruimtes beschikbaar vanaf 100 mt.

icon-001-base

Reinigen van grondstoffen

V3_SBF_WAUW – De Bron-1454

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de zorg voor onze planeet. Allereerst doen wij dit door enkel GMO-vrije grondstoffen in onze opslag toe te laten. Daarnaast zijn we actief bezig met het verkleinen van onze Co2 voetafdruk. Dit doen we bijvoorbeeld door onze energie te winnen uit zonnepanelen. Hierdoor zijn wij geheel energieneutraal. 

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact