Opslag van (biologische) veevoedergrondstoffen

Opslag van Zaden en Peulvruchten

Bij De Korenschoof zijn we toegewijd aan de zorgvuldige bewaring en opslag van zaden. Onze opslaglocatie in Harderwijk is een centrum van expertise, waar we onze processen hebben verfijnd om de optimale bewaring van uw zaden te garanderen. Vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek worden uw zaden met de grootste zorg en professionaliteit behandeld. We inspecteren de zaden nauwkeurig en, wanneer gewenst, reinigen we ze met onze gespecialiseerde methoden voor het reinigen van grondstoffen. Dit proces is essentieel om eventuele onzuiverheden te elimineren die de zaden potentieel kunnen beschadigen of hun kiemkracht kunnen beïnvloeden. Eenmaal gereinigd, worden de zaden afzonderlijk opgeslagen in onze ultramoderne opslagfaciliteit. Deze scheiding zorgt ervoor dat elk type zaad gescheiden wordt bewaard, waardoor hun individuele kwaliteit en integriteit behouden blijven.

storage of seeds

Als een toonaangevende autoriteit in opslag van zaden zijn we toegewijd aan het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit. Ons opslagproces is ontworpen om de integriteit en levensduur van uw zaden en peulvruchten te behouden, zodat ze levensvatbaar en klaar voor toekomstig gebruik blijven. We bewaren de grondstoffen voor voer in droge en gescheiden secties, zodat de grondstoffen strikt gescheiden blijven van elkaar, waardoor risico’s op besmetting worden geëlimineerd. Naast onze strenge opslag praktijken garanderen we dat onze opslagfaciliteiten vrij zijn van genetisch gemodificeerde organismen. We bewaren alleen GMO-vrije producten, wat ons zeer geschikt maakt als magazijn voor (biologische) veevoedergrondstoffen.

SBF_WAUW – De Bron-0976-3

Naast het opslaan van zaden, kunnen we uw zaden ook in Big Bags verpakken tot elk gewicht dat u wilt. Big Bags maken het gemakkelijk om grondstoffen op te slaan, te vervoeren en te distribueren. De Korenschoof is gunstig gelegen in Harderwijk, gemakkelijk bereikbaar over de weg of per boot. We zijn nauw verbonden met de grote havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Gent, en handelsroutes door en vanuit Duitsland. Deze strategische locatie maakt ons niet alleen een ideale keuze voor opslag, maar ook om efficiënt transport naar verschillende locaties over de hele wereld te faciliteren.

V2_SBF_WAUW – De Bron-0626

Met jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit is De Korenschoof uw betrouwbare partner in opslag. Onze expertise en toewijding aan het behoud van kwalitatieve zaden, onze reinigingsmethoden, en strategische geografische locatie maken ons een aantrekkelijke opslagfaciliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opslagdiensten en hoe we de kwaliteit en levensduur van uw zaden kunnen helpen behouden.

Wil je meer informatie over onze verhuurmogelijkheden of een opslagplaats reserveren? Wanneer je jouw gegevens invult op het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact