opslag van rijst

Opslag van Rijst

Bij De Korenschoof zijn wij toegewijd aan de zorgvuldige bewaring en opslag van rijst. Onze faciliteit in Harderwijk is een centrum van expertise, waar we onze processen hebben verfijnd om de optimale bewaring van uw rijst te garanderen. Vanaf het moment van aankomst tot het punt van vertrek wordt uw rijst met de grootste zorg en professionaliteit behandeld. We inspecteren de rijst nauwkeurig en, indien gewenst, reinigen we deze met onze gespecialiseerde graanreinigingsmethoden. Dit proces is essentieel om eventuele onzuiverheden die de rijst kunnen beschadigen of de kiemkracht kunnen beïnvloeden, te elimineren. Eenmaal schoongemaakt, wordt de rijst apart opgeslagen in onze state-of-the-art opslagfaciliteiten. Deze segregatie zorgt ervoor dat elk type rijst onder zijn optimale omstandigheden wordt bewaard, waardoor hun individuele kwaliteit en integriteit behouden blijven.

opslaglocatie voor rijst

Met onze kennis en expertise over de opslag van granen, zoals rijst, zijn we toegewijd aan het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit. Ons opslagproces is ontworpen om de integriteit en levensduur van uw rijst te bewaren, zodat ze levensvatbaar blijven en klaar voor toekomstig gebruik.
We slaan de voedergrondstoffen op in droge en gescheiden secties, zodat de grondstoffen strikt van elkaar gescheiden blijven, waardoor risico op contaminatie wordt geminimaliseerd. Naast onze strenge opslagpraktijken, garanderen we dat onze opslagfaciliteiten vrij zijn van genetisch gemodificeerde organismen. We slaan alleen GMO-vrije producten op, wat ons zeer geschikt maakt als magazijn voor (biologische) voedergrondstoffen.

Transport van rijst bij de Korenschoof

Naast de opslag van rijst, kunnen we uw rijst ook in Big Bags verpakken naar elk gewenst gewicht. Big Bags maken het eenvoudig om grondstoffen op te slaan, te transporteren en te distribueren, en bieden een handige oplossing voor uw opslagbehoeften.

De Korenschoof is gunstig gelegen in Harderwijk, gemakkelijk bereikbaar over de weg of per boot. We zijn goed verbonden met de grote havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Gent, en handelsroutes door en vanuit Duitsland. Deze strategische locatie maakt ons niet alleen een ideale keuze voor uw rijstopslag, maar ook om efficiënt transport naar verschillende locaties over de hele wereld te faciliteren.

Rijstopslag bij de Korenschoof Harderwijk

Bij De Korenschoof zetten wij ons in voor de zorgvuldige bewaring en opslag van rijst. Onze faciliteit in Harderwijk is een centrum van expertise, waar we onze processen hebben verfijnd om de optimale conservering van uw rijst te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over onze opslagservices en hoe we de kwaliteit en levensduur van uw rijst kunnen helpen behouden. We passen ons aan uw specifieke eisen aan en werken samen om de beste opslagoplossingen binnen onze mogelijkheden te vinden.

Wil je meer informatie over onze verhuurmogelijkheden of een opslagplaats reserveren? Wanneer je jouw gegevens invult op het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact