gmo vrije opslag

GMO-vrij

GMO staat voor Genetically Modified Organism, ofwel genetisch gemodificeerd organisme in het nederlands. Dit betekent dat het DNA van de organismen bewust door de mens is aangepast. De Korenschoof is gegarandeerd GMO-vrij: wij slaan geen genetisch gemodificeerde producten op. Een belangrijke voorwaarde wanneer je biologische producten hebt, en deze op een veilige plek wilt opslaan, en verontreiniging met GMO’s wil voorkomen. 

Bij De Korenschoof worden grondstoffen altijd goed gescheiden van elkaar opgeslagen, waardoor het risico op contaminatie met andere, ongewenste, stoffen nihil is. Wil jij dus zeker weten dat jouw producten veilig en schoon opgeslagen kunnen worden, dan ben je bij De Korenschoof aan het juiste adres!

beschikbare ruimte opslag

GMO-vrij, ofwel Non GMO, wil in principe zeggen dat er er minder dan 0,9 % (de EU-regel) aan genetisch gemodificeerd materiaal in een product zit. In ons geval betekent het dat wij absoluut geen producten opslaan die enig genetisch gemodificeerd materiaal bevatten.

gmo vrije opslag van grondstoffen

Doordat wij geen genetisch gemodificeerde grondstoffen in onze opslag toelaten, zijn wij gegarandeerd GMO-vrij. Hierdoor zijn wij de perfecte opslagplek voor de opslag van veevoedergrondstoffen, en biologische grondstoffen. 

grondstoffen verplaatsen

De Korenschoof is in het bezit van verschillende certificaten die de de veiligheid en kwaliteit van onze opslag onderstrepen. Hiermee kunnen wij onder meer aantonen dat wij geheel GMO-vrij zijn. Zo zijn wij in het bezit van GMP+ MI105 GMO controlled en SKAL certificaten, die de afwezigheid van genetisch gemodificeerde organismen controleren en waarborgen.

Meer weten over onze GMO-vrije opslagfaciliteiten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactbutton.

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact