Opslag van (biologische) veevoedergrondstoffen

Opslag van (biologische) veevoedergrondstoffen

Als het gaat om de opslag van veevoergrondstoffen, dan wil je er zeker van zijn dat dit volgens strenge regels gebeurt. Bij De Korenschoof kun je er op vertrouwen dat de opslag van (biologische) veevoedergrondstoffen altijd met de grootste zorg en aandacht gepaard gaat.

De veevoedergrondstoffen worden bij ons droog en in gecompartimenteerde vakken opgeslagen. Hierdoor blijven grondstoffen strikt van elkaar gescheiden, en is de kans op contaminatie nihil. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat bij ons enkel GMO vrije producten worden opgeslagen, waardoor wij zeer geschikt zijn als opslagplaats voor (biologische) veevoedergrondstoffen. Compartimenten worden grondig gereinigd en geïnspecteerd voordat er nieuwe grondstoffen inkomen.

Niet voor niets is de Korenschoof al jaren een betrouwbare opslag locatie voor onze klanten, waaronder mengvoederfabrikanten of grondstoffenhandelaren.

opslaglocatie voor rijst

De Korenschoof is gegarandeerd geheel GMO- vrij (genetic modified organism). Dergelijke stoffen zijn in onze opslag niet toegestaan.

U kunt er bij de opslag van veevoedergrondstoffen dus zeker van zijn dat deze niet in contact komen met welke genetisch gemanipuleerde stof dan ook. Dit maakt ons in het bijzonder geschikt voor veilige opslag van biologische grondstoffen. Dit wordt ondersteund door onze GMP+ MI105 GMO controlled en SKAL certificaten, die de afwezigheid van genetisch gemodificeerde organismen garanderen. 

SBF_WAUW – De Bron-0953-2

Naast de opslag van veevoedergrondstoffen kunnen wij jouw grondstoffen ook afzakken in BigBags naar elk gewenst gewicht. Dit doen wij met behulp van onze Big Bag afzakinstallatie. Vanuit de Big Bags zijn de grondstoffen makkelijk op te slaan, te vervoeren en te distribueren.

overslag

Sinds 2013 is De Korenschoof gevestigd aan de Daltonstraat 37 te Harderwijk, direct gelegen aan de Lorentzhaven en in de nabijheid van diverse uitvalswegen. Hierdoor zijn wij zeer goed bereikbaar. Veevoedergrondstoffen kunnen bij ons worden aangeleverd per container, vrachtauto of binnenvaartschip. Wij beschikken over een eigen loskade waar schepen kunnen aanleggen om te laden en te lossen. 

Onze opslaglocatie omvat vier separate vlakloodsen met een totale opslagcapaciteit van maar liefst  14.000 m2.  Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer informatie over onze verhuurmogelijkheden of een opslagplaats reserveren? Wanneer je jouw gegevens invult op het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact