Opslag verpakte mineralen

Opslag van verpakte mineralen

Wanneer je mineralen op een externe locatie opslaat, wil je de garantie dat deze veilig staan. Daarnaast is het belangrijk dat mineralen onder de juiste omstandigheden worden bewaard. De Korenschoof is gespecialiseerd in de opslag van verpakte mineralen, en biedt de perfecte omstandigheden en randvoorwaarden. Zo staan kostbare mineralen altijd veilig achter slot en grendel en ongedierte vrij..

Daarnaast zijn onze opslaglocaties altijd vrij van vocht. Ideaal dus voor de opslag van mineralen zoals zout, krijt, natriumbicarbonaat en magnesiumoxide. Onze opslaglocatie is goed te bereiken, zowel via diverse uitvalswegen als per binnenvaartschip: wij beschikken zelfs over onze eigen 300 meter lange loskade.

Opslag van bigbags

Met onze jarenlange ervaring in opslag van mineralen zijn wij een betrouwbare partner voor leveranciers, fabrikanten en handelaars. Onze loodsen zijn speciaal geschikt voor de opslag van allerlei soorten mineralen, en de optimale condities zorgen ervoor dat de kwaliteit van de mineralen optimaal blijft.

 

Wil je meer weten over de opslag van mineralen bij De Korenschoof? Wij beantwoorden jouw vragen graag! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer informatie over onze verhuurmogelijkheden of een opslagplaats reserveren? Wanneer je jouw gegevens invult op het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact