Opslag van bigbags

Opslag van Big Bags

Ben je op zoek naar een goed bereikbare plek voor de opslag van Big Bags? De Korenschoof biedt totaal 14.000 m2 aan opslagruimte voor, onder andere, gevulde Big bags. Er is dus altijd plek, ongeacht de duur van de opslag. Onze opslaglocatie is goed bereikbaar voor containers, vrachtauto’s of binnenvaartschepen.

De Korenschoof draagt zorg voor opslag en overslag. Wij beschikken over de juiste machines om de bigbags te lossen en te transporteren naar de opslagplek. Tevens kunnen wij de Big Bags versnijden voor bulkopslag. Daarnaast bieden wij extra services om goederen af te zakken in Big Bags of te herpakken indien de originele Big Bags aan vervanging toe zijn. Lees hieronder meer over de mogelijkheden. 

stock-image_08

Waarom kiezen voor opslag in Big Bags? Het gebruik van Big Bags heeft verschillende voordelen: 

  • Hygiënisch in gebruik
  • Kostenbesparende manier van verpakken
  • Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te verplaatsen
  • Secundaire verpakking is niet nodig

SBF_WAUW – De Bron-0976-3

Als extra service biedt De Korenschoof de mogelijkheid om de inhoud uit kapotte big bags over te pakken naar nieuwe Big Bags en terug te laden op pallets. Daarnaast kunnen wij diverse (gereinigde) veevoedergrondstoffen afzakken in Big Bags, naar elk gewenst gewicht. Wil je meer weten over een van deze services? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie over onze verhuurmogelijkheden of een opslagplaats reserveren? Wanneer je jouw gegevens invult op het contactformulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies nodig of een andere vraag?

Neem contact met ons op

Contact